Az RMB-Transz Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot 2009. január 14-én alapítottuk építőipari generál feladatok magas színvonalon, kifogástalan minőségben, rövid és pontos határidővel történő elvégzésére.

Székhelyünk és telephelyünk a Szegedtől mindössze 20 km-re fekvő Mórahalmon található, az 55-ös főút mentén az M5-ös autópálya Szeged- Észak lehajtójától 10 km-re. Büszkeséggel tölt el minket, hogy ezen ingatlan (6782 Mórahalom, Röszkei út 38.) 2014. októbere óta - amikor is megvásároltuk a Mórahalom Város Önkormányzatától - saját tulajdonunkat képezi. Telephelyünk a Homokhát Térségi Agrár-Ipari Parkban található.

Cégünk a megalapítást követő 7. évre mind klientúráját, mind tevékenységi körét kiterjesztette. Színes ügyfélkörünkben megtalálhatók magánszemélyek, önkormányzatok, vállalkozások, egyéni vállalkozók, akik nem csak Mórahalom és vonzáskörzetéből, hanem a Dél-Alföldi régió egyéb településeiről is felkeresnek minket. Ezen felül kiterjedt és sokszínű alvállalkozói palettával rendelkezünk.  

Vállalati politikánk megtekintéséhez kattintson ide